Tentang Kami

DongguanDongwangda Precision Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu parantos mangtaun-taun pangalaman industri sareng khusus kana produksi pesenan massal pikeun terintegrasi R & D, desain, pamrosésan CN presisi, sareng pengolahan lambar logam presisi. Profésional perusahaan parantos akumulasi Desain sareng pangalaman produksi anu euyeub sareng téknologi produksi anu hadé; Kami nyayogikeun jasa propésional sareng dukungan téknis pikeun palanggan dina sababaraha industri, khusus kana asesoris otomotif, alat digital, périferal komputer, produk pelindung militér, alat-alat médis, suplai dapur, cocooan, asesoris perangkat keras Penampilan modél, desain sareng perlengkapan perlengkapan, jst. produksi masal.

line

Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. perenahna di kota anu kawéntar di Cina. Produk utama nyaéta: modél tangan alloy seng, modél tangan, ngolah modél tangan, pabrik tangan, ngolah paduan aluminium, presisi sareng paduan aluminium kompléks, ngolah produk batch, bagian presisi kompléks Ngolah pepelakan, pepelakan ngadamel kapang saderhana, sareng sajabana. Perusahaan nyaéta dilengkepan pusat skala mesin presisi skala besar anu maju, mesin bubut, mesin panggilingan, coét, mesin percikan, kapang vakum sareng alat periferal sanésna, kalayan kualitas anu dipercaya, struktur idéal, sareng modél prototipe gancang. Éta nyayogikeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun palanggan pikeun ngaluncurkeun produk nyalira sareng ngarebut kasempetan bisnis. Tim manajemén urang ngora, energetic, sareng naratas. Kami gaduh sakumpulan pagawé anu berpengalaman, ati-ati sareng taliti, sareng lingkungan damel urang bersih sareng rapih. Sadaya ieu nyayogikeun jaminan anu sampurna pikeun pembuatan modél prototipe canggih.

Orientasi bisnis:

Modél-hardware Shouban, plastik, éléktronika sareng desain produk anu sanés sareng panilitian sareng pamekaran, modél Shouban ngadamel, desain kapang sareng manufaktur, produksi massal produk, bagian ngolah, pamekaran parangkat otomatis. Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. ngamangpaatkeun pinuh perangkat lunak CAD / CAM / CAE canggih di dunya: PRO / E, UG, SOLIDWORKS, MASTERCAM, AUTOCAD, sareng ngadopsi tina desain, rékayasa tibalik, desain struktural, produksi prototipe, kapang produksi pikeun angkatan Produksi jasa sa-stop pisan nyingkat siklus pamekaran produk, ngahémat biaya pangwangunan, sareng ningkatkeun daya saing pasar produk.

Daérah jasa:

1. Produksi sampel perangkat keras: (Bahan: alloy aluminium, alloy seng, tambaga beureum, kuningan, alloy magnésium, tantalum, stamping alloy nikel, bending, jsb);

2. Produksi papan tangan presisi CNC (bahan ABS, PC, PP, POM, PMMA, PA, PPS, PE, Bakelite, sareng sajabana)

3. Vakum compounding (angkatan alit) (Bahan: ABS, PC, PP, PMMA, PVC, karét, bahan tahan suhu luhur, jst);

4. Modél prototyping gancang laser, SLA, SLS;

5. kapang saderhana: utamina dianggo pikeun produksi masal, siklus pembukaan kapang pondok, kualitas produk murah sareng kinerja bahan saluyu sareng kapang resmi;

6. Perawatan permukaan sapertos nyemprot minyak, baking lacquering, lebu, percetakan layar sutra, electroplating, oksidasi, ukiran laser, gambar kawat, jst.

Rentang produksi:

1. Desain produk industri, desain struktur 3D;

2. Kandaraan, motor, mobil cocooan, sareng alat transportasi anu sanés sareng sababaraha bagian ageung sareng alit;

3. Produk komunikasi sapertos telepon, mesin fax, telepon sélulér, walkie-talkie, sareng doorpell interkom;

4. TV, monitor, AC, vacuum cleaner, humidifiers, sareng alat-alat rumah tangga anu sanés;

5. bonéka cocooan, inohong simulasi, perlengkapan khusus pikeun pabrik alat éléktronik, fungsi aksi;

6. Produksi sababaraha modél prototipe logam campuran alloy aluminium, alloy aluminium seueur sareng produk suntikan plastik;

7. Rupa-rupa bagian mesin, mesin B, alat éléktronik, sareng alat médis;

8. Peta mékanis aksi mékanis, SLA prototyping gancang;

9. Produksi vakum multi-kapang, suntikan minyak, percetakan layar, gambar kawat, jsb.