• banner5
  • banner6
  • banner8

Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd.

Parabot dapur, Dolanan, Asesoris pakakas modél Penampilan
  • Quality

    Kualitas

    Sadaya ieu nyayogikeun jaminan anu sampurna pikeun pembuatan modél prototipe canggih.
  • Clean Design

    Desain bersih

    Desain produk industri, desain struktur 3D
  • Servers

    Pelayan

    Éta nyayogikeun kaayaan anu nguntungkeun pikeun palanggan pikeun ngaluncurkeun produk nyalira sareng ngarebut kasempetan bisnis.
  • line

    garis

    Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. perenahna di kota anu kawéntar di Cina.

Portopolio Kami

  • about_us_pic1
  • about_us_pic2
  • about_us_pic3

Tentang Kami

Dongguan Dongwangda Precision Technology Co., Ltd. mangrupikeun perusahaan téknologi luhur anu parantos mangtaun-taun pangalaman industri sareng khusus kana produksi pesenan massal pikeun terintegrasi R & D, desain, pamrosésan CN presisi, sareng pengolahan lambar logam presisi. Profésional perusahaan parantos akumulasi Desain sareng pangalaman produksi anu euyeub sareng téknologi produksi anu hadé.

Kadatangan Anyar